Βιομηχανικός καθαρισμός χαλιών

Για εμάς στα ταπητοκαθαριστήρια ΣΤΟΙΛΑΣ, κάθε περίπτωση καθαρισμού, χαλιά μοκέτες φλοκάτες, είναι μοναδική και αντιμετωπίζεται σαν να είναι δικό μας. Το πλύσιμο των χαλιών, μοκετών, φλοκάτων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Εφαρμόζουμε μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό και θωρακίζει την υφή των χαλιών. Διατηρούμε ζωντανά τα χρώματά τους, είτε είναι απλά μηχανοποίητα χαλιά με ανεξίτηλα χρώματα ή ακόμη και τάπητες με ευαίσθητα χρώματα και φυτικές βαφές όπως χειροποίητα και μεταξωτά.

Σε όλη τη διαδικασία χρησιμοποιούμε ουδέτερα απορρυπαντικά διαλύματα και όχι σκληρά και δραστικά.

Έτσι απομακρύνουμε τη βρωμιά και τη σκόνη δίχως να εμπλέκονται διαβρωτικές μέθοδοι καθαρισμού. Δεν αφήνονται υπολείμματα σαπουνιού στα χαλιά σας, και αφαιρούμε όλους τους δύσκολους λεκέδες όπως μελάνι, κρασί κλπ.

Στη συνέχεια κάνουμε χρήση αντιαλλεργικών και αντιμικροβιακών οικολογικών καθαριστικών, για την απομάκρυνση λεκέδων και ρύπων που ενδεχομένως να μην ορατοί με γυμνό μάτι.

Το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Τα χαλιά σας είναι σαν καινούρια!

 

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών είναι μία διαδικασία φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον λόγω πλήρους έλλειψης χημικών απορρυπαντικών και σαπουνιών.

Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών αποσκοπεί στην εξολόθρευση όλων των μικροοργανισμών που αναπτύσσονται σε μεγάλες ποσότητες. Μικροοργανισμοί όπως τα ακάρεα, αλλοιώνουν την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά κυρίως επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Επιπλέον, ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στην τόνωση και διατήρηση των χρωμάτων των χαλιών σας καθώς και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών.

Επίσης απομακρύνονται πλήρως δύσκολοι λεκέδες, χώματα, βρωμιά καθώς και κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

Για το βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα αλλά και ειδικούς χώρους υγιεινής.

Έτσι εγγυόμαστε καθαρά χαλιά και μοκέτες χωρίς κατάλοιπα, και χωρίς βλαβερούς μικροοργανισμούς

Στεγνό καθάρισμα: (dry cleaning)

Μέθοδος που καθαρίζει, απολυμαίνει και διατηρεί τα "πολύτιμα συστατικά" του χαλιού σας ακέραια και αμετάβλητα για χρόνια.

Κάποια πολύ ευαίσθητα χαλιά με φυτικές βαφές, ίνες μεταξιού κ.α., υποβάλλονται σε στεγνό καθαρισμό.

Απόλυτα ασφαλής και εξειδικευμένη μέθοδος καθαρισμού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων.

Σε κλασικά χειροποίητα, μοντέρνα χειροποίητα που δεν επιδέχονται καθάρισμα με νερό εφαρμόζουμε την οικολογική ξηρή μέθοδο, επιτυγχάνουμε τέλειο καθαρισμό χωρίς τον κίνδυνο να ξεβάψουν τα χαλιά σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Τα χαλιά σας είναι σαν καινούρια!


εσείς χρειάζεστε καθαρισμό των χαλιών σας?


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ